Testimonial Dari Anda

Sekiranya anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami, silalah berkongsi rasa dengan para pengunjung Arked Desa Online dengan menulis komen dibawah ini. Sekiranya anda tidak berpuas hati dan bermasalah dengan perkhidmatan kami, sila emailkan masalah anda semoga dapat kami selesaikan. Terima Kasih.

Kalau bagus bagitau kawan , kalau tak bagus bagitau kami

——————————————————————————————————————————————

8 Respons to “Testimonial”

  1. arkeddesa Says:

    Di ambil dari email,

    “Alhamdulillah barangan berkualiti,tak rugi membelinya insya Allah lain kali beli lagi Wasalam. Terima kasih.”- Pn.Hawa -K.Lumpur

  2. arkeddesa Says:

    Diambil dari forum tudung cari ;

    “Kita dah dapat kain dr cik-na. Best kainnya. Rasanya kain cik-na ni lebih cun sket dr kain tudung plain ariani. Kalau compare to J1 yg Yxxx jual tu, rasanya J1 lebih padat sket kainnya. Tapi tengok la harganya kan. Tapi bagi kita yg tak pro menjahit ni, susah jugak nak jahit, lembut sgt kainnya. Bagusla cikna extend offer tu, memang value for money.” -Pn.hana

  3. arkeddesa Says:

    Diambil dari forum tudung cari ;

    “kain dah sampai.. lembut jer kainnyer. mmg best ler. rasanya lebih2 kurang kain yg RM35 semeter kat jxkxl tuh kut. tambah ler warna lg cikna.. especially yg lite color mcm hijau pucuk pisang tuu… teringin nk mengorder lg niii ” – Rimbun-K.Lumpur

  4. arkeddesa Says:

    via sms;
    “Salam cik na akak dah terima tdg buatan cantik n kemas, kain pon ok sgt cuma agak kecik ngan akak rupenye, aritu nak order xxl cam labuh sgt, next time kene order xxl baru ok , n nak mntak diskaun ckit blh ke he..he, akak beli ye” -Pn.Maya, Kajang

  5. Ella Says:

    Memang ada kualiti, dibanding dgn yg lain mula2 nmpk mahal tp tgok la jenis kainnya. Yg penting tokeynya tak berkira, hehehe….bukan nak kira untung dunia. Tp sama2 untung akhirat…insya’Allah smpi bila2 saya sokong bisnes Arked Desa ni…

  6. fauziah Says:

    saya baru dpt tudung pesanan pertama hari ni…cukup puas hati…menepati kehendak…jahitan kemas…cuma kalau boleh lain kali…cepat sikit balas sms…sebab saya bercadang nak tempah lagi….

  7. irdina Says:

    saya dah beli 3 helai. kain memang lembut dan jahitan kemas. puas hati beli..terus berminat promote kat kawan2..susah nak dapat tudung saiz xl ni.cuma nak tegur harap dapat balas komen segera..

    1. arkeddesa Says:

      salam ,

      Mintak maaf la tak jawab terus email/ komen/sms pn dengan segera ,sebab biasanya saya agak sibuk dengan berbagai urusan dikedai.
      Tapi saya memang akan jawab pada malamnya dan mungkin lewat sikit , jadi saya pohon kesabaran anda dan ingatkan saya jika saya belum menjawab email anda. TQ

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s